Puntgeel

Puntgeel witgoedapparaten en reparatie is in juni 2006 begonnen met de verkoop van gebruikte wasmachines, drogers en vaatwassers aan particulieren en bedrijven.

Al snel werd ook begonnen met de verkoop van nieuw witgoed van alle bekende merken als Miele, AEG, Zanussi, Siemens, enz. Kijk voor alle aanbiedingen op de webshop. Hier is ook een groot assortiment inbouwapparatuur te vinden welke vakkundig geïnstalleerd kan worden.
Wanneer u een defect apparaat heeft kunt u natuurlijk ook bij mij terecht voor reparatie.

 

Voor gebruikte machines kunt u kijken op het volgende Marktplaats overzicht:
http://verkopers.marktplaats.nl/6949041
Mocht het apparaat wat u zoekt er niet bij staan kunt u altijd even contact opnemen via mail of telefoon.

 

-De machines kunnen snel en voordelig bezorgd en aangesloten worden in de regio Heerenveen/Gorredijk/Drachten (uitsluitend begane grond of etage via lift).
-Alle gebruikte machines zijn volledig nagekeken, getest en worden daarna  nog eens goed gereinigd.
-Slijtage gevoelige onderdelen zoals koolborstels worden uit voorzorg vervangen.
-Garantie tot maximaal 3 maanden.
-Service na de garantieperiode.
-Reparatie van alle witgoed, ook inbouwapparatuur.

Winkel Gorredijk:

Showroom

Reparatie

Vakkundige reparatie van alle witgoedmerken. Door ervaring en het gebruik van bijvoorbeeld gereviseerde onderdelen hoeft een reparatie niet duur te zijn. Een aantal onderdelen zoals bijvoorbeeld de printmodule zijn in veel gevallen goed te herstellen zodat dit dure onderdeel niet vervangen hoeft te worden. Motoren en trommels kunnen gereviseerd worden zodat deze weer als nieuw draaien. Vooraf kan natuurlijk een prijsopgaaf gedaan worden.
Reparaties worden meestal aan huis uitgevoerd (regio Heerenveen en Drachten), maar worden in sommige gevallen ook op de werkplaats uitgevoerd. Een apparaat brengen kan natuurlijk ook, hierdoor kan reparatie aanzienlijk goedkoper worden.
Op uitgevoerde reparaties wordt 3 maanden garantie gegeven (mits zelfde defect).

reparatie

Onderdelen

U kunt ook bij ons terecht voor gebruikte of nieuwe onderdelen. Bij opgave graag vermelden om welk merk en type machine of het gaat en natuurlijk welk onderdeel u nodig bent. Wanneer een onderdeel niet in de winkel voorradig is bedraagt de levertijd 1-5 werkdagen.                                              
Opgave kan gedaan worden liefst per email.